Trident Servicii și Mentenanță a devenit partener GOLD al companiei AXIS

Începând cu luna iunie 2019, Trident Servicii și Mentenanță a devenit Partener GOLD al gigantului în domeniul securității, Axis, companie înființată în Suedia în 1984. Aceasta furnizează soluții de securitate de ultimă generație peste tot în lume prin intermediul unor parteneri locali selectați după criterii extrem de stricte.

Echipamentele dezvoltate de acest producător de top sunt integrate de Trident Servicii și Mentenanță în cadrul proiectelor pe care le derulează. În acest scop, angajații companiei noastre au participat la cursuri de specializare și au fost certificați de Axis.

Compania afiliată Trident a ales cu preponderență produsele AXIS în realizarea proiectelor complexe, iar certificarea personalului tehnic, prin programele de pregătire susținute de AXIS, au conferit Trident Servicii și Mentenanță statutul de Solution GOLD Partner.

Ne mândrim cu această recunoaștere implicită a calității serviciilor și lucrărilor pe care le executăm și ne bucurăm să putem oferi în continuare clienților noștri soluțiile de top dezvoltate de Axis, la prețuri mai avantajoase.

De asemenea, parteneriatul ne permite accesarea cu prioritate a serviciilor de suport tehnic de specialitate.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Contactați-ne!