Trident Servicii și Mentenanță a participat la conferința “Security and Stability at the Black Sea” în calitate de Sponsor

Security and Stability At Black Sea

Trident Servicii și Mentenanță a participat în perioada 12-13 August 2021 la conferința “Security and Stability at the Black Sea”, în calitate de Sponsor. Aflat la cea de-a doua ediție, evenimentul organizat de US Navy League European Region prin Consiliul România și de Președintele pe Regiunea Europa a creat în aula Universității „Andrei Șaguna” din Constanța cadrul academic necesar pentru dezbateri și prezentări susținute de specialiști în securitate din România și din mai multe țări: Moldova, Ukraina, Georgia, Bulgaria, Statele Unite ale Americii. Speakerii au abordat: factori de risc, strategii economice și de cooperare ale țărilor care au deschidere la Marea Neagră și care pot avea impact asupra navigației civile, precum și consecințe generate de pandemia de COVID-19.

La conferință au participat persoane cu cariere impresionante în domeniul militar, diplomatic și politico-administrativ.  „În ciuda perioadei dificile atât pentru cooperarea la Marea Neagră, cât și pentru securitatea europeană în ansamblu, ne pronunțăm pentru îmbunătățirea cooperării în vederea promovării măsurilor de consolidare a încrederii și securității între țările riverane, inclusiv pentru gestionarea provocărilor din Marea Neagră prin măsuri pașnice”a declarat în cadrul conferinței dl. Mihai Panait – Contraamiral, Șeful Statului Major al Forțelor Navale Române.

În zona expozițională din cadrul Universității, Trident Servicii și Mentenanță a organizat un stand de prezentare a competențelor sale în domeniul secuității fizice, IT&C și protecției la foc.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Contactați-ne!