Alți operatori portuari

CSCT

Trident Servicii şi Mentenanţă a realizat o rețea de fibră optică în incinta terminalului, infrastructura de telecomunicații necesară exploatării în condiții de maximă siguranță a utilajelor de încărcare-descărcare a navelor portcontainer aflate în tranzit în Portul Sud Agigea.

Au fost montate fibre optice multimod și echipamente pasive de fibră optică.

CANOPUS

Pentru a-i asigura companiei Canopus posibilitatea de conectare la reţeaua de mare viteză bazată pe suport de fibră optică a Portului Constanța, Trident Servicii şi Mentenanţă a extins infrastructura de telecomunicaţii a Portului din zona digului de larg până la client.

De asemenea, pentru acest beneficiar au fost instalate și echipamente terminale de voce care-i oferă acestuia acces la centrala telefonică.

UMEX, DECIROM, CEMINTER, CHIMPEX

În vederea eficientizării activității acestor operatori portuari, compania membră Trident a realizat infrastructuri pentru transmisia de date de mare viteză pe suport de fibră optică.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Contactați-ne!

Portofoliu

Poliția de Frontieră

Trident Servicii şi Mentenanţă a implementat un proiect complex pentru Poliţia de Frontieră, care a avut ca scop securizarea frontierelor de stat din zona Dobrogea,