Poliția de Frontieră

Trident Servicii şi Mentenanţă a implementat un proiect complex pentru Poliţia de Frontieră, care a avut ca scop securizarea frontierelor de stat din zona Dobrogea, în următoarele locaţii: Constanţa, Port Constanţa, Aeroportul Kogălniceanu, Negru Vodă, Ostrov, Vama Veche, Midia, Mangalia, Băneasa, Zona Liberă Constanţa şi Terminalul de pasageri – Port Constanţa.

Specialiștii Trident au executat cablări structurate CAT 7 şi reţele de fibră optică şi au instalat echipamente complexe în camerele tehnice din locaţiile menționate.

De asemenea, Trident Servicii şi Mentenanţă a dezvoltat proiectul denumit “ONE STOP CONTROL”, care a contribuit la aderarea României în Uniunea Europeană.

Colaborarea cu Poliția de Frontieră a continuat și în cadrul programului “SECOND LINE OF DEFENCE”, în cadrul căruia compania membră Trident a instalat magistrala continuă de fibră optică care face legătura între zona de nord şi cea de sud a Portului Constanţa, respectiv Portul Sud Agigea.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Contactați-ne!

Portofoliu

OIL Terminal

Oil Terminal Constanța este cel mai mare operator portuar de la Marea Neagră, fiind specializat în vehicularea țițeiului, produselor petroliere și petrochimice lichide și a