OIL Terminal

Oil Terminal Constanța este cel mai mare operator portuar de la Marea Neagră, fiind specializat în vehicularea țițeiului, produselor petroliere și petrochimice lichide și a altor produse și materii prime în vederea importului/exportului și tranzitului.

Pentru securizarea și supravegherea zonelor în care compania își desfăşoară activitatea, Trident Servicii şi Mentenanţă a proiectat și implementat sisteme TVCI matriceale moderne, cu peste 120 de camere video fixe și mobile, de tip PTZ și speed dome.

De asemenea, au fost instalate camere video de exterior și antiexplozive, cu vedere pe timp de zi/noapte, de înaltă rezoluție. Echipamentele au fost integrate în dispecerate locale pentru o mai bună monitorizare a activităților operatorului portuar.

Pentru comunicații, semnale și date, specialiștii noștri au folosit o infrastructură de fibră optică dedicată, pe trasee aeriene și subterane.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Contactați-ne!

Portofoliu

Poliția de Frontieră

Trident Servicii şi Mentenanţă a implementat un proiect complex pentru Poliţia de Frontieră, care a avut ca scop securizarea frontierelor de stat din zona Dobrogea,