Trident Servicii și Mentenanță a implementat un sistem de ultimă generație pentru securizarea podului rutier peste Canalul Dunăre – Marea Neagră

securizare pod rutier Canal Dunare Marea Neagra

Trident Servicii și Mentenanță a proiectat și instalat un sistem de ultimă generație care asigură monitorizarea video a podului rutier ce face legătura, peste canalul Dunăre-Marea Neagră, între zona de Nord și cea de Sud a Portului Constanța.

Același sistem securizează și parcarea de autocamioane din vecinătatea porții 10bis a Portului Constanța, precum și platforma portuară din zona Danei 99.

securizarea podului rutier peste Canalul Dunăre – Marea Neagră

Componentele video ale proiectului au fost integrate în Sistemul de Securitate Perimetrală a Portului Constanța, prin intermediul platformei software de video management.

Specialiștii noștri au instalat echipamente realizate de fabricanți de top, reunoscuți pentru calitatea și robustețea produselor. Sistemul include camere video fixe și mobile, multidirecționale, cu proiectoare în spectru infraroșu (IR), menite să funcționeze în condiții atmosferice deosebite: temperaturi extreme (-50/+55 °C) și viteze ale vânturilor de până la 250 Km/h.

Sistemul include și o componentă de analiză video inteligentă, ceea ce face ca soluția să fie versatilă și customizabilă în funcție de nevoile actuale și viitoare ale beneficiarului, CN. APMC S.A. 

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Contactați-ne!