Trident Servicii și Mentenanță a realizat interconectarea centralelor termice cu Dispeceratul Energetic al Portului Constanța

interconectare centrale termice

Trident Servicii și Mentenanță a realizat lucrările de interconectare pe fibră optică a centralelor termice cu Dispeceratul Energetic din cadrul Portului Constanța.

Compania noastră a proiectat și executat sistemele de telecomunicații utilizate pentru interconectarea a 9 centrale (din 50) cu Dispeceratul Energetic. Proiectul s-a desfășurat etapizat, în funcție de evoluția lucrărilor de modernizare a instalațiilor termice din centrale.

Legătura dintre Dispeceratul Energetic și centralele termice se realizează prin intermediul a trei noduri de comunicații: CTLF_Agigea, CTLF_Nord – Port vechi şi CTLF_MIM – Port Nou. Acestea sunt legate între ele prin circuite noi de fibră optică, single mode și conectate la magistrala de comunicații a beneficiarului, C.N. APMC S.A., făcând posibile viteze de transfer de date de până la 10Gbps.

Infrastructura hardware instalată în Dispecerat şi în camerele destinate centralelor termice este modernă, fiind compusă din: cabinete metalice pentru telecomunicații și rețelistică, switch-uri de comunicații, transceivere de fibră optică SFP, surse de alimentare, tablouri de distribuţie electrică, cutii terminale pentru fibră optică, elemente de conectică pentru fibra optică.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Contactați-ne!