Trident Servicii și Mentenanță participă la Smart Energy Expo, Constanța

Trident Servicii și Mentenanță participă în perioada 25-28 Mai 2023 la conferința “Smart Energy Expo”, organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa. Aflat la cea de-a doua ediție, evenimentul  îşi propune să fie platforma ideală prin care companiile îşi pot promova produsele, tehnologiile sau serviciile, în special în domeniul energiei inteligente (Smart Energy) sau conexe.

Trident SM dezvoltă și furnizează servicii și soluții inovatoare, care contribuie direct la evoluția sustenabilă a activității clienților, prin reducerea costurilor, diminuarea amprentei de carbon și creșterea rezilienței sistemelor instalate.  Soluțiile furnizate susțin transformarea digitală a organizațiilor, prin utilizarea de tehnologii  cloud-based, internetul lucrurilor (IoT), analiza de date și analiza video și oferă conectivitate pe scară largă a sistemelor instalate indiferent de domeniul de activitate al organizației.

Printre clienții care beneficiază de soluțiile dezvoltate de Trident SM se numără Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Administraţia Canalelor Navigabile, Autoritatea Navală Română, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, Oil Terminal, Constanta South Container Terminal (CSCT).  

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Contactați-ne!